Job 2 van 2


Report this listing

Solliciteren



Chef


Profiel: Chef Restaurant:

  • Ervaring of kennis in de horeca is een must!
  • Je bent een echte foodie met een gevoel voor verfijning en goede smaak.
  • Je hebt een commerciële uitstraling en kunt goed inspelen op de wensen van onze gasten.
  • Zowel zelfstandig als een echte teamplayer; je weet ons team te inspireren en aan te sturen.
  • Uiterst flexibel, bereid om te werken in de avonden en tijdens weekenddiensten.
  • 4 dagen week


Jobgerelateerde competenties:

  • De keuken operaties organiseren en coördineren met de betrokken leveranciers en teamleden.
  • Hoogwaardige culinaire ervaringen verzorgen voor zowel professionele als particuliere gasten.
  • Menukaarten samenstellen en kijken naar de voorkeuren van klanten en hun verwachtingen.
  • De uitvoering van de gerechten en de kwaliteit hiervan nauwlettend controleren.
  • Het beheer van de keukenbudgetten en kostenramingen.
  • Klantbehoeften begrijpen en hen adviseren over culinaire mogelijkheden.
  • Creatieve en innovatieve formules bedenken en voorstellen.
  • Kennis van HACCP.


Persoonsgebonden competenties:

  • Aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit).
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en contactvaardig.
  • Stressbestendig in een drukke en dynamische omgeving.
  • Vermogen om zelfstandig te werken, maar ook om effectief samen te werken in een team.
  • Sterke plannings- en organisatorische vaardigheden.


Aanbod:

  • Je komt terecht in een dynamische omgeving met een gemotiveerd team.
  • Ruimte om je culinaire visie in kaart te brengen.
  • Een competitief maandsalaris aangevuld met aantrekkelijke voordelen.

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht