Profiel: Chef Restaurant:
- Ervaring of kennis in de horeca is een must!
- Je bent een echte foodie met een gevoel voor verfijning en goede smaak.
- Je hebt een commerciële uitstraling en kunt goed inspelen op de wensen van onze gasten.
- Zowel zelfstandig als een echte teamplayer; je weet ons team te inspireren en aan te sturen.
- Uiterst flexibel, bereid om te werken in de avonden en tijdens weekenddiensten.
- 4 dagen week
Jobgerelateerde competenties:
- De keuken operaties organiseren en coördineren met de betrokken leveranciers en teamleden.
- Hoogwaardige culinaire ervaringen verzorgen voor zowel professionele als particuliere gasten.
- Menukaarten samenstellen en kijken naar de voorkeuren van klanten en hun verwachtingen.
- De uitvoering van de gerechten en de kwaliteit hiervan nauwlettend controleren.
- Het beheer van de keukenbudgetten en kostenramingen.
- Klantbehoeften begrijpen en hen adviseren over culinaire mogelijkheden.
- Creatieve en innovatieve formules bedenken en voorstellen.
- Kennis van HACCP.
Persoonsgebonden competenties:
- Aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit).
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en contactvaardig.
- Stressbestendig in een drukke en dynamische omgeving.
- Vermogen om zelfstandig te werken, maar ook om effectief samen te werken in een team.
- Sterke plannings- en organisatorische vaardigheden.
Aanbod:
- Je komt terecht in een dynamische omgeving met een gemotiveerd team.
- Ruimte om je culinaire visie in kaart te brengen.
- Een competitief maandsalaris aangevuld met aantrekkelijke voordelen.
Solliciteren